
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
30
kereviz kökü parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
180
g sakız kabağı parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 100 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 40 g pirinç unu önceden pişirilmiş pirinç unu (bk. öneriler)
- 20 g zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 263 kcal / 1099 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 7.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Donmuş Meyve Püresi 2
Žádné hodnocení
Sebzeli Etli Püre
35min