
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brøddej
- olie til at smøre med
- 120 g vand
- 250 g mælk
- 2 teske tørgær
- 20 g smør
- 2 teske sukker
- 500 g hvedemel, grov
- 2 teske havsalt
Topping
- 90 g rismel
- 1 teske tørgær
- 2 teske sukker
- 2 knivspids havsalt
- 2 teske sesamolie, koldpresset, lys eller mørk eller valgfri olie (se tip)
- 75 g vand, varmt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 328.6 kcal / 1379.9 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 628.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelvafler
Brak ocen
Franskbrød med kerner
3 godz. 20 min
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Sandwichbrød
3 godz.
Kinesisk Tangzhong-brød
2 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Brak ocen
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen