Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel Sauce
-
9
oz sugar
nebo 9 oz brown sugar - 7 ½ oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, cold and in one piece (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Base
- 7 oz dark chocolate, cut into pieces
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
-
7
oz Paillete feuilletine
nebo 7 oz waffle cones
Vanilla Cream
- non-stick cooking spray
- 10 oz whole milk, divided
- 1 tbsp unflavored gelatin powder, unsweetened
- 1 vanilla bean pod
- 3 large eggs
- 3 oz sugar
- 1 oz corn starch
- 10 ½ oz heavy whipping cream, chilled
Chocolate Glaze
- 12 oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 1 ½ oz butter, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 4566 kJ / 1091 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 77 g
- Nasycený tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 58 mg
Alternativní recepty
Caramel Sauce
1h 30min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Devil's Food Cake
1 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1h 35 min
Lemon Pudding Souffles
40 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Crème pâtissière
15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35 min
Caramels
3 Std. 40 Min