Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 г лука-шалота, нарезанного половинками
- 1 веточка свежего тархуна, только листья
- 50 г сухого белого вина
- 1 ст.л. белого винного уксуса, предпочтительно настоянного на листьях эстрагона
- 200 г сливочного масла, нарезанного кусочками
- 4 яичных желтка
- 1 ч.л. соли
- 1 щепотка молотого черного перца
- Nutriční hodnoty
- na 1 На весь объем
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 192 g
- Vláknina
- 0.9 g