Zařízení & příslušenství
晋式枣泥蛋月烧
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
9 个
Suroviny
枣泥馅
-
红枣 去核取肉150 克
-
水130 克
饼皮
-
低筋面粉150 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
蜂蜜30 克
-
细砂糖40 克
-
黄油30 克
-
奶粉30 克
-
盐1 小撮
-
泡打粉 约2克½ 茶匙
组合
-
面粉 手粉适量
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
20.9 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
787.7 kJ /
188.4 kcal
Tuk
4.8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中国月饼地图
9 recepty/-ů
Čína
Čína
饼香月圆
6 recepty/-ů
Čína
Čína