晋式枣泥蛋月烧

晋式枣泥蛋月烧

4.4 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
9 个

Suroviny

枣泥馅
  • 红枣 去核取肉
    150 克
  • 130 克
饼皮
  • 低筋面粉
    150 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 蜂蜜
    30 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 黄油
    30 克
  • 奶粉
    30 克
  • 1 小撮
  • 泡打粉 约2克
    ½ 茶匙
组合
  • 面粉 手粉
    适量

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 20.9 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 787.7 kJ / 188.4 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 33.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...