京葱炒黑木耳

京葱炒黑木耳

3.9 16 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 黑木耳,干的
    25 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 京葱 切段(5厘米),取葱白部分
    150 克
  • 花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2 g
Kalorie 356 kJ / 85 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...