京葱炒黑木耳
TM5 TM6

京葱炒黑木耳

3.9 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 25 克 黑木耳,干的
  • 20 克 油
  • 10 克 姜 ,切丝
  • 150 克 京葱 ,切段(5厘米),取葱白部分
  • 1 茶匙 花椒粉 ,或自制花椒粉 (volitelně)
  • 10 克 生抽
  • ½ 茶匙 盐

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
356 kJ / 85 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
8.5 g
Tuk
5.4 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty