Zařízení & příslušenství
京葱炒黑木耳
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
356 kJ /
85 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína