Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di brezel, tipo brezel
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro, non salato, morbido
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio Camembert a pezzi (2 cm)
- 1 cetriolo, per la decorazione, a fette (0,5 cm)
- 1 carota, per la decorazione, in fette (0,5 cm) e bastoncini (1 mm x 3 cm)
- 4 olive, qualsiasi tipo, denocciolate, per la decorazione, a rondelle
- ½ peperone rosso, per la decorazione, tagliato a triangoli (1 cm)
- 12 pinoli, per la decorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 997.2 kJ / 238.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 429.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle tritate
5min
Biscotti pupazzo di neve
2h
Madeleine di farina di mais e salvia
35 min
Insalata di carote grattugiate
10min
Cipolle tritate
Žádné hodnocení
Confettura alle fragole (Bimby Friend)
2u. 50min
Torta gelato cocco e lamponi (vegan)
5h 30 min
Succo alle mele, lime e verdure
12 Min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella (TM6)
20min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Sugo alla bolognese vegano
40 min
Pastiera napoletana
8u.