Klappertaart
TM6 TM5

Klappertaart

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Custard Kelapa

  • 60 g tepung terigu serbaguna
  • 50 g maizena
  • 75 g gula pasir
  • 100 g susu kental manis
  • 260 g air kelapa muda
  • 500 g susu segar full cream
  • 1 sdt garam
  • 3 kuning telur
  • 250 g daging buah kelapa muda, potong kecil-kecil (2 cm)
  • 50 g kacang kenari, tambahkan untuk topping
    nebo 50 g kacang almond, tambahkan untuk topping
  • 50 g kismis, tambahkan untuk topping
  • 10 g rum essence
  • 50 g mentega
    nebo 50 g margarin

Meringue

  • 90 g gula pasir
  • 3 putih telur, suhu ruang

Nutriční hodnoty
na 1 potongan
Kalorie
1643 kJ / 393 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
43 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
14 g
Vláknina
4 g
Sodík
382 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty