Chocolate Ganache Tart with Caramel

Chocolate Ganache Tart with Caramel

4.4 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
10 slices

Suroviny

Caramel Sauce
  • sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream divided
    7 oz
  • water divided
    36 oz
  • unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
    1 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • unsalted butter
    ½ oz
  • vinegar
    1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
  • all-purpose flour
    7 oz
  • sugar
    4 oz
  • unsweetened cocoa powder
    3 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • vanilla bean
    1
    1 ½ tsp vanilla bean paste
  • unsalted butter
    4 oz
  • large egg
    1
Dark Chocolate Ganache
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    7 oz
  • heavy whipping cream
    7 oz
  • fresh fruit to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 50.9 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 2350.4 kJ / 561.8 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 62.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...