
Zařízení & příslušenství
Chocolate Ganache Tart with Caramel
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
10 slices
Suroviny
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar4 oz
-
unsweetened cocoa powder3 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
vanilla bean1
-
unsalted butter4 oz
-
large egg1
Dark Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces7 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
fresh fruit to garnish
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
561.8 kcal /
2350.4 kJ
Protein
5.5 g
Tuk
33 g
Sacharidy
62.9 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
20 g
Sodík
50.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 recepty/-ů
USA
USA