![Chocolate Ganache Tart with Caramel Chocolate Ganache Tart with Caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c70abd74-0eca-47de-a2e5-3d40a7c5cde1/Derivates/82f3afa7-59f8-40c5-ad8a-854a2adbf5c4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Shortcrust Pastry
- 7 oz all-purpose flour
- 4 oz sugar
- 3 tbsp unsweetened cocoa powder
- ½ tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
-
1
vanilla bean
nebo 1 ½ tsp vanilla bean paste - 4 oz unsalted butter
- 1 large egg
Dark Chocolate Ganache
- 7 oz dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- fresh fruit, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 50.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2h 20min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 Std. 15 Min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Waffle Cones
35min
Sable choux with lime ganache
26h
Dark Chocolate Sauce
5min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Baked Brie Pie
50min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min