
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream divided
- 36 oz water divided
- 1 oz unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Shortcrust Pastry
- 7 oz all-purpose flour
- 4 oz sugar
- 3 tbsp unsweetened cocoa powder
- ½ tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
-
1
vanilla bean
nebo 1 ½ tsp vanilla bean paste - 4 oz unsalted butter
- 1 large egg
Dark Chocolate Ganache
- 7 oz dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- fresh fruit to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 561.8 kcal / 2350.4 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 50.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate Syrup
20 min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Charoset
10 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Fermented Raspberry Shrub
128 godz. 10 min
Custard Sauce - Pouring Custard
15 min
Blackberry Jam
45 min
Fig and Apricot Jam
40 min
Apricot Jam
20 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min