Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kulit tart
-
500
g tepung terigu protein rendah, tambahkan untuk taburan
nebo 500 g tepung terigu untuk cake dan kue kering, tambahkan untuk taburan - 120 g gula kastor
- 300 g mentega asin, potong dadu (1 cm)
- 1 telur (50 g)
Lelehan custard keju
- 500 g keju krim (cream cheese), lunak
- 60 g susu segar
- 100 - 130 g gula kastor
- 200 g whipping cream
- 10 g rum (volitelně)
- 1 sdm maizena
- 2 sdt sari lemon
- ¼ sdt ekstrak vanila
- 1 kuning telur, dikocok lepas
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1435.1 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 0.6 g