Japanese Cheese Tarts
TM6 TM5 TM31

Japanese Cheese Tarts

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Kulit tart

  • 500 g tepung terigu protein rendah, tambahkan untuk taburan
    nebo 500 g tepung terigu untuk cake dan kue kering, tambahkan untuk taburan
  • 120 g gula kastor
  • 300 g mentega asin, potong dadu (1 cm)
  • 1 telur (50 g)

Lelehan custard keju

  • 500 g keju krim (cream cheese), lunak
  • 60 g susu segar
  • 100 - 130 g gula kastor
  • 200 g whipping cream
  • 10 g rum (volitelně)
  • 1 sdm maizena
  • 2 sdt sari lemon
  • ¼ sdt ekstrak vanila
  • 1 kuning telur, dikocok lepas

Nutriční hodnoty
na 1 potongan
Kalorie
1435.1 kJ / 343 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
26.7 g
Tuk
23.3 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty