Zařízení & příslušenství
Japanese Cheese Tarts
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
24 potongan
Suroviny
Kulit tart
-
500 g tepung terigu untuk cake dan kue kering, tambahkan untuk taburantepung terigu protein rendah tambahkan untuk taburan500 g
-
gula kastor120 g
-
mentega asin potong dadu (1 cm)300 g
-
telur (50 g)1
Lelehan custard keju
-
keju krim (cream cheese) lunak500 g
-
susu segar60 g
-
gula kastor100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (volitelně)10 g
-
maizena1 sdm
-
sari lemon2 sdt
-
ekstrak vanila¼ sdt
-
kuning telur dikocok lepas1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 potongan
Protein
7.8 g
Kalorie
1435.1 kJ /
343 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
26.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kue Manis khas Asia
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Biskut Arab
Žádné hodnocení
Cookies Spekulas
3hod.
Cookies Amaretto
30min.
Christmas Upside Down Cake
1hod. 10min.
Simnel Cake
Žádné hodnocení
Soes Krim Paskah
1hod. 15min.
Mont Blanc Cake
Žádné hodnocení
Two Color Butter Cake
1hod. 25min.
Mixed Berry Charlotte
Žádné hodnocení
Lemon Meringue Cake
Žádné hodnocení
Apple Custard Tart
Žádné hodnocení
Macaron
Žádné hodnocení