Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kulit tart
- 60 g gula halus
- 200 g mentega tawar, dingin, potong dadu (1 cm)
- 370 g tepung terigu serbaguna, tambahkan untuk taburan
- 1 telur
- 1 jumput garam
- 1 sdt ekstrak vanila
Isian
- 120 g gula halus
- 350 g air
- 100 g susu evaporasi
- 5 telur, grade A (masing-masing 65 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g