Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Scrambled Eggs
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
681.4 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
20.9 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Rice
25min.
Boiled Eggs
20min.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min.
Crown Roast of Lamb
1hod. 40min.
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min.
Steamed Scrambled Eggs
30min.
Poached Eggs
25min.
Tropical Smoothie
5min.
Boiled Egg Mode
20min.
Meal Replacement Shake
5min.
Chocolate Banana Smoothie
5min.
Spiked Hot Chocolate
15min.