Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Scrambled Eggs
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
681.4 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
20.9 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Spicy Beef with Red Peppers
30min.
Red Beans and Rice
1hod. 15min.
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min.
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12hod. 45min.
Mini Burger Sliders
1hod. 50min.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min.
Slow Cooked Pot Roast
6hod. 20min.
Orange Julius
5min.
Steamed Scrambled Eggs
30min.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1hod.
French Fries (Paul)
1hod. 15min.