菌菇腌菜

菌菇腌菜

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 30min.
4 罐

Suroviny

  • 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
    500 克
  • 洋葱 切片(每片约1厘米)
    150 克
  • 1500 克
  • 1 茶匙
  • 白醋,蒸馏 浓度10%
    150 克
    150 克 苹果醋
  • 10 克
  • 10 克
  • 干月桂叶
    4 片
  • 黑胡椒粒
    12 颗
  • 芥末籽
    4 茶匙
  • 多香果
    8 个

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 1577.4 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 348.2 kJ / 83.2 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 14.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše