菌菇腌菜
TM6 TM5 TM31

菌菇腌菜

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
  • 150 克 洋葱 ,切片(每片约1厘米)
  • 1500 克 水
  • 1 茶匙 盐
  • 150 克 白醋,蒸馏 ,浓度10%
    nebo 150 克 苹果醋
  • 10 克 盐
  • 10 克 糖
  • 4 片 干月桂叶
  • 12 颗 黑胡椒粒
  • 4 茶匙 芥末籽
  • 8 个 多香果

Nutriční hodnoty
na 1 罐
Kalorie
348.2 kJ / 83.2 kcal
Protein
5.2 g
Sacharidy
14.5 g
Tuk
1.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
3.4 g
Sodík
1577.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty