Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 冷压橄榄油
- 50 克 酱青
- ½ 茶匙 红糖
- 1 个 柠檬 ,选用有机为佳, 取皮和果汁
-
4
个 新鲜三文鱼片 ,去皮(每个 150-180 克)
nebo 4 个 白鱼片, 去皮 (每个 150-180 克) - 5 - 10 克 新鲜姜 ,去皮切片 (volitelně)
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 小红葱 ,切块
-
100
克 蒜苗 ,只取白色部分,切成小块
nebo 100 克 洋葱 ,切半 - 100 克 西芹 ,切块
-
350
克 冷冻豌豆
nebo 350 克 红萝卜 ,切块(参考贴士) - 450 克 水
- 2 茶匙 盐
- 250 克 马铃薯 ,切成小块(1公分)
-
400
克 西兰花 ,切小朵
nebo 400 克 淡色综合蔬菜 (如红萝卜、西葫芦、菇类),切片 (0.5 公分) - 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鲜奶油(约含18%脂肪) ,适量调味
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2984 kJ / 712 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1686 mg