豆腐脑

豆腐脑

3.1 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 13hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 黄豆 提前浸泡8-12小时
    100 克
  • 葡萄糖酸(内脂) (约1茶匙)
    3 克
  • 切末,依个人喜好调整
    适量
  • 依个人喜好调整
    适量
  • 生抽 依个人喜好调整
    适量
  • 麻油 依个人喜好调整
    适量
  • 虾米 依个人喜好调整
    适量
  • 紫菜 依个人喜好调整
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 461.5 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 659.5 kJ / 157.8 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...