Kompatibilní verze
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta
- 50 g di rum
- 2 limoni, non trattati
- 1000 g di zucchero gelificante 2:1
- 2000 g di mele acidule (ad es. Boskoop), a pezzi (3 x 4 cm)
- 2 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 - 4 cucchiai di cannella in polvere, a piacere
- 4 chiodi di garofano
- 100 g di mandorle a bastoncini
- 4 - 6 cucchiai di liquore all'amaretto (ad es. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2141.7 kJ / 511.9 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 3.5 mg
Alternativní recepty
Composta di mele
20 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Lassi di mango
5 Min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Biscotti al vin brûlé
2h 40 min
Marmellata al frutto della passione e mango
20 Min
Polenta
1h
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Arachidi speziate
45 Min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 Min
Biscotti fiorentini
2 Std.