Kompatibilní verze
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta
- 50 g di rum
- 2 limoni, non trattati
- 1000 g di zucchero gelificante 2:1
- 2000 g di mele acidule (ad es. Boskoop), a pezzi (3 x 4 cm)
- 2 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 - 4 cucchiai di cannella in polvere, a piacere
- 4 chiodi di garofano
- 100 g di mandorle a bastoncini
- 4 - 6 cucchiai di liquore all'amaretto (ad es. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2141.7 kJ / 511.9 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 3.5 mg
Alternativní recepty
Confettura di cipolle rosse
25min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15min
Crema spalmabile alle melanzane
20min
Tartare di uova
35min
Budino alla zucca
50 min
Cipolle saporite (200 g)
20min
Pane rustico
2 Std.
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Žádné hodnocení
Biscotti alla quinoa
Žádné hodnocení
Penne al porro
30min