Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa

Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min.
12 vasetti

Suroviny

  • 100 g di uvetta
  • 50 g di rum
  • 2 limoni non trattati
  • 1000 g di zucchero gelificante 2:1
  • 2000 g di mele acidule (ad es. Boskoop), a pezzi (3 x 4 cm)
  • 2 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 3 - 4 cucchiai di cannella in polvere a piacere
  • 4 chiodi di garofano
  • 100 g di mandorle a bastoncini
  • 4 - 6 cucchiai di liquore all'amaretto (ad es. Amaretto)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Sodík 3.5 mg
Protein 2.7 g
Kalorie 2141.7 kJ / 511.9 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 116 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...