
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Telur untuk celupan
- 1200 g air
- 4 telur
Sup Kaldu
- 500 g air
- 30 g konbu (rumput laut kering) dibilas
- 30 g katsuobushi (serutan ikan cakalang)
- 100 g mirin
- 100 g shoyu (kecap asin Jepang)
- 100 g sake
- 30 - 40 g gula
Penyusunan
- 200 g sawi putih potong-potong (4 cm)
- 300 g tahu sutera (1 kotak), potong-potong (1 cm)
- 5 jamur shitake segar disayat (lihat tip)
- ½ tangkai daun bawang diiris secara diagonal
- 60 g wortel iris-iris
- 60 g bawang bombai potong menjadi dua, iris tipis-tipis
-
300
g daging sapi iris
nebo 300 g daging babi iris - 200 g udon dibilas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 233 kcal / 973 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 855 mg