牛肉汤(牛肉和牛骨)

牛肉汤(牛肉和牛骨)

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
3 罐

Suroviny

  • 牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)
    2 块
    300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)
  • 30 克
  • 洋葱 ,带皮,一切二
    120 克
  • 蒜头 ,带皮
    2 颗
  • 胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)
    100 克
  • 芹菜根 ,切小块(每块2厘米)
    50 克
  • 1200 - 1400 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 颗
  • 多香果
    5 个
  • 香叶
    1 - 2 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 1046 mg
Protein 8 g
Kalorie 402.3 kJ / 96 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...