
Kompatibilní verze
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de romero fresco solo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 900 - 1000 g de solomillo de res en una sola pieza
- 700 g agua
- 200 g de mozzarella, fresco en cubos (aprox. 5 mm)
- 200 g jitomate sin semillas, en cubos (aprox. 5 mm)
- 20 g hoja de albahaca fresca en tiras (aprox. 2 mm)
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de cebollín para amarrar y un poco más picado para decorar
- ½ cdita de hojuelas de sal
- agua la necesaria para completar
- 20 g de mantequilla
- 5 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 419.7 kcal / 1756.2 kJ
- Protein
- 29.8 g
- Tuk
- 31.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde TM6 (Pelar)
30min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1hod. 25min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Mousse de cilantro
2hod. 20min
Mantequilla de ajo y perejil
2hod. 10min
Ceviche peruano
1hod. 15min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
El mejor pavo navideño
4hod. 40min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Pesto de cilantro
5min