Kompatibilní verze
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de romero fresco, solo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 900 - 1000 g de solomillo de res, en una sola pieza
- 700 g agua
- 200 g de mozzarella, fresco, en cubos (aprox. 5 mm)
- 200 g jitomate, sin semillas, en cubos (aprox. 5 mm)
- 20 g hoja de albahaca fresca, en tiras (aprox. 2 mm)
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de cebollín, para amarrar y un poco más picado para decorar
- ½ cdita de hojuelas de sal
- agua, la necesaria para completar
- 20 g de mantequilla
- 5 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Stroganoff de res TM6
1h
Filete de res con dos salsas
40min
Pay de carne a la cerveza TM6
1 Std. 40 Min
Mazapán de almendras
10min
Filete a la pimienta
20min
Camarones con salsa cóctel
30min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Tequila Sour
10min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h