Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso cotija, en trozo
- 1950 g de agua
- 200 g de harina de maíz nixtamalizado
- 1 ½ cditas de sal fina
- 40 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de frijoles refritos, en bolsa o lata
- 30 g de vinagre blanco
- 8 huevos
- 500 g de mole, vegano, ver receta en sección Básicas
- crema ácida
- cebolla morada, fileteada
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2957 kJ / 704 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de jitomate
10min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Huevos benedictinos
1 godz.
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1 godz.
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 godz. 20 min
Echalots dorados 250 g
25min
Dulces de caramelo TM6
2 godz.
Terrina de salmón
2 godz.
Huevos pochados
25min
Salsa holandesa TM6
15min