Zařízení & příslušenství
Oxfilé (rare) med béarnaisesås
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portioner
Suroviny
-
oxfiléer (à ca. 180-200 g, 3 cm tjocklek)4
-
salt2 tsk
-
svartpeppar, malen¾ tsk
-
färsk timjan4 kvistar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1400 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
schalottenlök50 g
-
färsk dragon endast blad1 - 2 kvistar
-
torrt vitt vin50 g
-
vitvinsvinäger1 msk
-
osaltat smör i bitar, plus extra att bryna i200 g
-
äggulor4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
93 mg
Protein
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tuk
56 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Žádné hodnocení
Beef Wellington med rödvinssås
Žádné hodnocení
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Žádné hodnocení
Kyckling Katsu Curry med ris
Žádné hodnocení
Tacos
25min.
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Žádné hodnocení
Kycklinggyros med tzatziki
30min.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1hod. 45min.
Cevapcici med tzatziki
Žádné hodnocení
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Žádné hodnocení
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2hod. 45min.