Zařízení & příslušenství
Griskinder i rödvin (sous-vide)
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 45min.
4 portioner
Suroviny
-
olivolja20 g
-
rödlök i klyftor200 g
-
morötter i skivor (0,5 cm)120 - 150 g
-
selleristjälk i skivor (0,5 cm)50 - 70 g
-
rödvin80 g
-
salt1 tsk
-
malen peppar½ tsk
-
griskinder (à ca. 150 g)4
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1300 g
-
färsk rosmarin endast bladen2 tsk
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
89 mg
Protein
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Žádné hodnocení
Beef Wellington med rödvinssås
Žádné hodnocení
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Žádné hodnocení
Kyckling Katsu Curry med ris
Žádné hodnocení
Tacos
25min.
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Žádné hodnocení
Kycklinggyros med tzatziki
30min.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1hod. 45min.
Cevapcici med tzatziki
Žádné hodnocení
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Žádné hodnocení
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2hod. 45min.