Zařízení & příslušenství
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 portioner
Suroviny
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (volitelně)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
159 mg
Protein
7 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Jultårta
Žádné hodnocení
Jordgubbspaj
40min.
Citronmarängmuffins
Žádné hodnocení
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Žádné hodnocení
Snöflingetårta
Žádné hodnocení
Apelsinringar
Žádné hodnocení
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Žádné hodnocení
Mandelstjärnor
1hod. 15min.
Julgran av kakor
Žádné hodnocení
Honung- & sesamkakor
Žádné hodnocení
Pumpapudding
1hod. 15min.
Mint Choc Chip
Žádné hodnocení