Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)

Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 portioner

Suroviny

Vit choklad- och ostmousse
  • kex
    70 g
  • vispgrädde kyld
    200 g
  • vit choklad
    100 g
  • vaniljstång endast frön
    ¼
  • färskost
    200 g
Sous vide-jordgubbar
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1500 g
  • jordgubbar snoppade och halverade
    400 g
  • malen kanel (volitelně)
    ¼ tsk
  • apelsinskal (1 x 3-4 cm)
    2 stycken
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 159 mg
Protein 7 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše