Zařízení & příslušenství
蒜苗炒烧肉
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜瓣3 个
-
食油20 克
-
烧肉 切成1公分条状300 克
-
蒜苗 切成3公分段5 小支
-
酱青2 茶匙
-
水20 克
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
106 mg
Protein
22 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春节年菜庆团圆
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní