蒜苗炒烧肉

蒜苗炒烧肉

4.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜瓣
    3 个
  • 食油
    20 克
  • 烧肉 切成1公分条状
    300 克
  • 蒜苗 切成3公分段
    5 小支
  • 酱青
    2 茶匙
  • 20 克
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 106 mg
Protein 22 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...