豉油大虾

豉油大虾

3.5 33 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 橄榄油
    5 克
  • 切段
    1 根
  • 2 小片
  • 新鲜的虾 去除头和虾脚剩余约320克
    500 克
  • 老抽
    5 克
  • 蒸鱼豉油
    15 克
  • 5 克
  • 料酒
    25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 704.1 mg
Protein 27.5 g
Kalorie 846.5 kJ / 202.5 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...