Zařízení & příslušenství
豉油大虾
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
橄榄油5 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 小片
-
新鲜的虾 去除头和虾脚剩余约320克500 克
-
老抽5 克
-
蒸鱼豉油15 克
-
糖5 克
-
料酒25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
704.1 mg
Protein
27.5 g
Kalorie
846.5 kJ /
202.5 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
不一样的减脂餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína