Cotton soft Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton soft Japanese cheesecake

4.7 (9 hodnocení)

Suroviny

  • mentega, untuk mengoles
  • 250 g keju krim (cream cheese), suhu ruang, potong kecil-kecil
  • 80 g minyak sayur
  • 150 g gula kastor
  • 120 g susu
  • 6 telur, kuning dan telur dipisah, suhu ruang
  • 40 g perasan sari lemon segar
  • 60 g maizena
  • air mendidih, untuk memanggang
  • gula halus, untuk taburan

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1581.3 kJ / 376.5 kcal
Protein
8.7 g
Sacharidy
28.8 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
10 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
175.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty