Zařízení & příslušenství
Cotton soft Japanese cheesecake
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porsi
Suroviny
-
mentega untuk mengoles
-
keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil250 g
-
minyak sayur80 g
-
gula kastor150 g
-
susu120 g
-
telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang6
-
perasan sari lemon segar40 g
-
maizena60 g
-
air mendidih untuk memanggang
-
gula halus untuk taburan
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
175.7 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
28.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cita Rasa Jepang
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Biskut Arab
Žádné hodnocení
Cookies Spekulas
3hod.
Cookies Amaretto
30min.
Christmas Upside Down Cake
1hod. 10min.
Simnel Cake
Žádné hodnocení
Soes Krim Paskah
1hod. 15min.
Mont Blanc Cake
Žádné hodnocení
Two Color Butter Cake
1hod. 25min.
Mixed Berry Charlotte
Žádné hodnocení
Lemon Meringue Cake
Žádné hodnocení
Apple Custard Tart
Žádné hodnocení
Macaron
Žádné hodnocení