Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.7 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porsi

Suroviny

  • mentega untuk mengoles
  • keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil
    250 g
  • minyak sayur
    80 g
  • gula kastor
    150 g
  • susu
    120 g
  • telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang
    6
  • perasan sari lemon segar
    40 g
  • maizena
    60 g
  • air mendidih untuk memanggang
  • gula halus untuk taburan

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše