Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

4.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 15min.
12 doses

Suroviny

Ganache e trufas
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • natas c/ 30-40% de gordura
    150 g
  • brandy (volitelně) de ameixa
    10 g
  • cacau em pó
    1 c. sopa de
Bolo
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    150 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços, mais 1 c. chá p/ untar
    125 g
  • açúcar
    200 g
  • farinha de arroz
    150 g
  • ovos
    3
  • brandy (volitelně) de ameixa
    10 g
  • sal
    1 pitada de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 51.8 mg
Protein 4.8 g
Kalorie 1764.4 kJ / 421.7 kcal
Tuk 27.1 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...