Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 515.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de forma sem glúten
1 Std. 15 Min
Pão sem glúten
3 godz. 20 min
Bolinhos de canela
25 min
Iogurte de Castanha de Caju
12h 10min
Manteiga ghee
1h 10 min
Coração de figo
40min
Pão de batata sem glúten
2 godz. 30 min
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min
Creme vegan de caju e limão
35min
Bolo-rei sem glúten
3hod. 35min
Arroz vaporizado
35min
Iogurte de soja com coco
10 Std.