Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 515.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes sem glúten
20 min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8h
Pão de batata sem glúten
2h 30 min
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min
Palitos de laranja e chocolate sem glúten
1h 15 min
Pão chalá vegan
2h 30 min
Tapas de patê de beringela
Žádné hodnocení
Caril de frango e espargos thai
1h 15 min
Pão de forma sem glúten
1h 15 min
Pão alentejano
3h 20min
Pão proteico
9 Std.
Pão de cenoura
1h 40min