Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 515.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghee
2 Std. 10 Min
Arroz vaporizado
35min
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
Žádné hodnocení
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Sopa fria de caril vermelho
10min
Curcuma (Modo descascar)
5 Min
Manteiga de coco
5 Min
Pão proteico
9 Std.
Tapas de patê de beringela
Žádné hodnocení
Keftedes (almôndegas)
2j 30 menit
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min