
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 266.9 g
- Tuk
- 56.5 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 27.8 g
- Sodík
- 88.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Žádné hodnocení
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48hod.
Pão de ló de Margaride
1hod. 15min
Cobertura de mousse de chocolate
15min
Cobertura de chocolate com azeite
10min
Bolo de bolachas e chocolate sem glúten
35min
Bolo de frutos secos do Algarve
1hod. 10min
Cobertura de chocolate e avelã
1hod.
Cupcakes de chocolate com creme de manteiga sem glúten
2hod.
Pão-de-ló de Freitas
45min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55min