Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 266.9 g
- Tuk
- 56.5 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 27.8 g
- Sodík
- 88.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45 min
Ovos tingidos de encarnado
55 min
Tarteletes de citrinos
2h
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 godz.
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Sumo de maçã e gengibre com pimenta-de-caiena
15 Min
Molho de chocolate
15 Min
Bolo com cobertura de chocolate
1 Std. 15 Min
Sumo de limão e gengibre com mel
45 min
Red velvet com gelado
9 Std.
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 Std.
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55 min