Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- Butter zum Einfetten
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 4 g Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
nebo grobes Salz zum Bestreuen - 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 196 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laugen-Minis
2h 15min
Möhren-Käse-Bagels
2 godz. 25 min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Quarkstuten
1h 30min
Tiger-Brot
3h
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Zupfbrot Margherita
3h
Ofen-Berliner
6h
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Baguettes auf die Schnelle
50min
Zimtschnecken mit Vanillecreme
3h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min