Laugenzopf
TM5 TM6

Laugenzopf

3.9 (103 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g Wasser
  • 1 TL Zucker
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • Butter zum Einfetten
  • 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz
  • 4 g Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
  • Fleur de Sel zum Bestreuen
    nebo grobes Salz zum Bestreuen
  • 2 Eiweiß

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
354 kJ / 85 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
14 g
Tuk
2 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
196 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty