Zařízení & příslušenství
Laugenzopf
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
30 Scheiben
Suroviny
-
Wasser450 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Butter zum Einfetten
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten550 g
-
Salz2 TL
-
Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)4 g
-
grobes Salz, zum BestreuenFleur de Sel zum Bestreuen
-
Eiweiß2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
196 mg
Protein
2 g
Kalorie
354 kJ /
85 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Laugen-Minis
2hod. 15min.
Schinken-Käse-Laugentaler
2hod. 20min.
Mediterrane Fladenbrote
1hod. 45min.
Tortilla-Buns
2hod. 30min.
Tomaten-Körner-Brötchen
3hod. 30min.
Ofen-Berliner
6hod.
Dinkel-Seelen
9hod.
Laugenbrötchen mit Sesam
24hod.
Buttermilch-Weckchen
1hod. 30min.
Kleiner Laugenkranz
2hod. 10min.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16hod. 10min.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2hod.