Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (volitelně)
nebo 30 g agave şurubu (volitelně) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 31 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem Karamel (Flan)
2h 45min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1h 20min
Chai Şurubu
Žádné hodnocení
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
1h
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Žádné hodnocení
Bal Peteği Şekerlemesi
1 Std. 30 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15 min