Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel

Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
16 bagian

Suroviny

Biskuit
  • mentega tawar potong dadu, tambahkan untuk mengoles
    90 g
  • biskuit graham (digestive biscuit)
    280 g
Isian Cokelat Putih
  • cokelat putih potongan kecil atau cokelat kancing
    230 g
  • whipping cream
    110 g
  • keju krim (cream cheese)
    700 g
  • gula
    220 g
  • telur besar
    5
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • garam laut
    1 jumput
Saus Karamel
  • light brown sugar
    140 g
  • whipping cream
    200 g
  • mentega tawar
    30 g
  • sari lemon
    1 sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bagian

Protein 6.3 g
Kalorie 2579 kJ / 616 kcal
Tuk 46.3 g
Sacharidy 43.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše