Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel
TM6 TM5

Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Biskuit

  • 90 g mentega tawar, potong dadu, tambahkan untuk mengoles
  • 280 g biskuit graham (digestive biscuit)

Isian Cokelat Putih

  • 230 g cokelat putih, potongan kecil atau cokelat kancing
  • 110 g whipping cream
  • 700 g keju krim (cream cheese)
  • 220 g gula
  • 5 telur besar
  • 1 sdt ekstrak vanila natural
  • 1 jumput garam laut

Saus Karamel

  • 140 g light brown sugar
  • 200 g whipping cream
  • 30 g mentega tawar
  • 1 sdt sari lemon

Nutriční hodnoty
na 1 bagian
Kalorie
2579 kJ / 616 kcal
Protein
6.3 g
Sacharidy
43.6 g
Tuk
46.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty