Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade

Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade

4.2 237 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
12 Stücke

Suroviny

Knusperboden
  • weiße Schokolade in Stücken
    200 g
  • Cornflakes
    120 g
Erdbeer-Quark-Creme
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.
  • Magerquark
    500 g
  • Zucker
    50 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
    30 g
  • Erdbeeren davon 250 g in Würfeln (1-2 cm) und 150 g halbiert oder in Scheiben zum Garnieren
    400 g
  • Schokoladenraspeln weiß
    2 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 269 mg
Protein 10 g
Kalorie 1125 kJ / 269 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...