Melonenkuchen

Melonenkuchen

3.8 231 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 Stücke

Suroviny

Teigboden
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Butterkekse
    200 g
  • Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
    ½ - 1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • Gelatine
    5 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Zucker
    60 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mascarpone
    250 g
  • Zitronensaft
    15 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    40 g
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Wassermelonen-Fruchtfleisch ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
    300 g
  • Tortenguss, rot
    1 Pck.
  • Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 201 mg
Protein 4 g
Kalorie 1262 kJ / 302 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...