Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teigboden
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ - 1 TL Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
- 200 g Butterkekse
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 200 g Sahne
- 250 g Mascarpone
- 200 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Wassermelonen-Fruchtfleisch, ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1262 kJ / 302 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 Std. 30 Min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4 Std.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5 godz.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30 min
Spiegelei-Muffins
2 Std.
Schwedische Brottorte
3h 45min
Oster-Zupfkuchen
2 Std.
Beeren-Kranz mit Blüten
1 godz.
Blätterteig-Möhren
40 min
Grüner Krümel
2 Std.