Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)

Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)

3.4 117 rating
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 sztuk

Suroviny

  • 300 g wody letniej, plus dodatkowa ilość do gotowania (ok. 2 l)
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • 500 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 10 g cukru
  • 10 g soli
  • 40 g sody oczyszczonej
  • sól gruboziarnista do posypania (patrz wariant)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sztukę

Sodík 395.4 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 716 kJ / 171.1 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 38.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...