Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 猪蹄 ,切块,5厘米,冲洗沥干(见要诀)
- 2 片 香叶
- 2 支 葱 ,打结
- 20 克 姜 ,切片
- 50 克 料酒
- 1200 克 水
- 30 克 蒜头
- 2 根 新鲜小米椒 ,切末,依个人口味调整
- 3 支 葱 ,切末
- 30 克 新鲜香菜叶 ,切碎
- 50 克 生抽
- 50 克 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
- 30 克 老干妈风味豆豉
- 10 克 花椒油
- 30 克 鲜榨青柠汁 (约1个青柠)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1605.2 kJ / 384 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1244.6 mg