Zařízení & příslušenství
煮干丝
Příprava 20min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
豆腐干 切丝400 克
-
火腿 选择金华火腿,切丝35 克
-
笋 切片20 克
-
油15 克
-
姜 切丝1 片
-
虾仁 选小个的50 克
-
料酒15 克
-
杏鲍菇 切丝80 克
-
新鲜黑木耳 切片10 克
-
鸡高汤600 克
-
豌豆苗5 克
-
葱 切末10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
40.8 g
Kalorie
2002.7 kJ /
478.7 kcal
Tuk
30.6 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
8.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína