
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla para engrasar
- 250 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
- 80 g de aceite vegetal
- 150 g de azúcar refinada
- 120 g de leche
- 6 yemas de huevo a temperatura ambiente
- 40 g de jugo de limón, recién exprimido
- 60 g de fécula de maíz
- 6 claras de huevo a temperatura ambiente
- agua, hirviendo para hornear
- azúcar glass para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 348.3 kcal / 1457.2 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 158.9 mg
Alternativní recepty
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1hod. 25min
Pastel de Chocolate
3hod.
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1hod. 30min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Pay de calabaza
4hod.
Pastel de jengibre con betún de especias
3hod.
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Tiramisú
3hod. 15min
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Festejo de zanahoria
2hod. 55min