Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 300 g de carne molida de res
- 300 g de carne molida de cerdo
- 1 huevo
- 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 3 dientes de ajo, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 50 g de vino tinto
- 800 g de jitomate triturado
- 50 g de puré de tomate
- 5 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 58 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 2798 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa boloñesa
35min
Hamburguesas
40 Min
Lentejas
1 Std. 30 Min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Puré de papa
50min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35min
Pasta con albóndigas de carne
1 Std. 30 Min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Echalots dorados 250 g
25 min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 Std. 20 Min