Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 - 22 herbatniki, typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło, miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
nebo 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto "trzy mleka" (Tres leches)
2 Std.
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 Std.
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 godz. 50 min
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4u. 45min
Sernik jogurtowy
8h
Sernik miętowy na spodzie brownie
10h 15min
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik Izaura
2 Std.
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 Std. 25 Min
Sernik skubany
1 Std. 30 Min
Sernik wiedeński
9h 45min
Ciasto słonecznikowiec
9h