
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 - 22 herbatniki typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)
nebo 80 g budyniu waniliowego, w proszku bez cukru (2 opakowania) - cukier puder do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 426 kcal / 1785 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto z truskawkami, kremem budyniowym i galaretką (TM6)
8 godz. 30 min
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 godz. 45 min
Ciasto słonecznikowiec
9 godz.
Ciasto łabędzi puch
5 godz. 30 min
Sernik Izaura
2 godz.
Ciasto Metrowiec
7 godz.
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 godz. 25 min
Sernik kajmakowy na korzennym spodzie
8 godz.