Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 - 22 herbatniki, typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło, miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
nebo 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto słonecznikowiec
9 godz.
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 godz. 45 min
Ciasto łabędzi puch
5 Std. 30 Min
Rolada tiramisu
4 Std.
Sernik Izaura
2 Std.
Sernik gotowany
7 godz. 40 min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Przekładane ciasto marchewkowe z orzechami
2 Std. 55 Min
Czekoladowe ciasto na białkach
1h 10min
Sernik na biszkoptowym spodzie
2h 50 min
Babka limonkowa z twarogiem
1h 30min