Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g keju Parmesan, potong kecil-kecil (2 cm)
- 300 g air
-
1
sdt ragi kering instan
nebo 10 g ragi basah, dalam remahan -
1
sdt gula
nebo sirop barley malt - 500 g tepung terigu protein tinggi (tepung roti)
- minyak zaitun ekstra virgin, untuk mengoles
- 1 - 2 jumput garam laut halus (fine sea salt), untuk taburan, secukupnya
- 250 g kentang, kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)
- 1 - 2 tangkai rosemary segar, hanya jarum, secukupnya
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g