Focaccia Kentang dan Rosemary
TM5 TM6

Focaccia Kentang dan Rosemary

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 30 g keju Parmesan, potong kecil-kecil (2 cm)
  • 300 g air
  • 1 sdt ragi kering instan
    nebo 10 g ragi basah, dalam remahan
  • 1 sdt gula
    nebo sirop barley malt
  • 500 g tepung terigu protein tinggi (tepung roti)
  • minyak zaitun ekstra virgin, untuk mengoles
  • 1 - 2 jumput garam laut halus (fine sea salt), untuk taburan, secukupnya
  • 250 g kentang, kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)
  • 1 - 2 tangkai rosemary segar, hanya jarum, secukupnya

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
2719 kJ / 650 kcal
Protein
19.3 g
Sacharidy
106.5 g
Tuk
19.3 g
Vláknina
5.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty