Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla, para engrasar
- 450 g de leche entera
- 150 g de aceite vegetal
- 3 huevos
- 300 g de harina de trigo
- ½ cda de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- jamón, para el montaje
- queso mozzarella, para el montaje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1517.7 kJ / 362.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Pascualina
1h 30min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Mantecados o Miguelitos
2 Std. 10 Min
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40 min
Salchichón de chocolate
5h 10min
Salsa Caruso
30min
Guiso típico Uruguayo
55min
Tortas fritas
1hod. 5min
Medialunas de manteca
5h 30 min.
Pan de nuez Uruguayo
1hod. 5min
Empanadas de carne
1h 50min
Bizcochuelo de vainilla
40 min