Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

1.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 200 g de rhubarbe en fines lamelles
  • 320 g de riz Carnaroli
  • 80 g vin blanc
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g de beurre
  • 20 g de gingembre frais râpé
  • 1 citron (de préférence bio), le zeste râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 1803 kJ / 431 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 67.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...