
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de rhubarbe en fines lamelles
- 320 g de riz Carnaroli
- 80 g de vin blanc
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 c. à café de sel
- 20 g de beurre
- 20 g de gingembre frais râpé
- 1 citron (de préférence bio), le zeste râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel aux champignons, feta et épinards
1hod. 45min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12hod. 15min
Salade de carottes et crackers au sésame
1hod.
Tartelettes aux fruits rouges
1hod. 50min
Coleslaw
10min
Risotto au saumon et fenouil
25min
Flatbread de seigle
Žádné hodnocení
Salade de pâtes aux légumes
1hod.
Cheesecake glacé
3hod.
Mayonnaise à l'avocat
15min
Crème de pois
40min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min