Kompatibilní verze
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g wiśni, świeżych, bez pestek (patrz wskazówka)
- 2400 g wody
- 150 - 250 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1097.6 kJ / 262.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 24.3 mg
Alternativní recepty
Dżem malinowy
40 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Dżem z owoców leśnych
40 Min
Ogórki w zalewie curry (TM6)
25 min
Pikle z ogórków w zalewie musztardowej
1h
Kompot z rabarbaru
2h 15 min
Syrop malinowy
1h 25min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Kompot wiśniowy
35min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15min
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 Min