Kompatibilní verze
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g wiśni, świeżych, bez pestek (patrz wskazówka)
- 2400 g wody
- 150 - 250 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1097.6 kJ / 262.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 24.3 mg
Alternativní recepty
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM6)
45 Min
Tarte buraczki do słoików (TM6)
2 Std. 30 Min
Fasolka szparagowa w sosie warzywno-pomidorowym (w słoikach na zimę)
1 Std. 15 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 Min
Dżem z owoców leśnych
40min
Sałatka z krojonych warzyw do słoików (TM6)
2 Std. 45 Min
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40min
Kompot wiśniowy
35 Min
Rosół z kaczki i pieczonych warzyw (z osłoną noża miksującego)
3 Std. 30 Min
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 Std.
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min