![Roti dengan Buah dan Kacang Roti dengan Buah dan Kacang](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a63d8ee-54bb-494d-a042-bbad852d2eaf/Derivates/d93836d7-5bd7-4f6b-ae06-18c85a9a77fc.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter gandum hitam
- 100 g air filter
- 100 g tepung gandum hitam
- 100 g starter sourdough (lihat Tips)
Adonan buah dan kacang
- mentega, unsalted atau salted (dari susu sapi), untuk melumasi
- 50 g kacang pecan
- 50 g aprikot kering, tanpa biji, potong kecil-kecil (1 cm)
- 100 g buah ara kering, potong bagi dua
- 60 g kismis sultana
- 1 apel (tipe apapun), tidak dikupas, buang bijinya, dan dipotong bagi empat
- 500 g tepung roti
- 2 sdm kayu manis bubuk
- 1 - 2 sdm bumbu campur, sesuai selera
- 15 g garam
- 150 g air
- 150 g jus apel, jenis apapun
- es batu (sekitar 10)
- Nutriční hodnoty
- na 12 potongan
- Kalorie
- 14480.9 kJ / 3447.8 kcal
- Protein
- 89.9 g
- Sacharidy
- 598.2 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 84.9 g
- Sodík
- 5675.1 mg