Roti Karamel dan Persik
TM6

Roti Karamel dan Persik

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Karamel

  • 255 g gula
  • 200 g whipping cream, 30-40% lemak dibagi
  • 1030 g air dibagi
  • 1 sdt sari lemon
  • 30 g mentega tawar dingin, potong kecil-kecil
  • 15 g mentega tawar potong kecil-kecil
  • 1 sdm cuka

Adonan

  • 30 g gula
  • 1 lemon, disarankan organik
  • 110 g susu full cream
  • 15 g mentega tawar tambahkan untuk mengoles
  • 2 ¼ sdt ragi kering
  • 1 telur besar
  • 300 g tepung roti tambahkan untuk taburan
  • ⅛ sdt garam

Penyusunan

  • 2 sdm kakao bubuk
  • 4 buah persik kaleng dipotong bagi 8
  • 1 sdm kacang almond cincang

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
384.5 kcal / 1607.1 kJ
Protein
5.4 g
Tuk
16 g
Sacharidy
54.6 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
103 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše