Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
12 potongan

Suroviny

  • oat flake bebas gluten tambahkan 2 sdm untuk topping
    110 g
  • tepung beras putih
    100 g
  • tepung tapioka
    40 g
  • pisang dipotong bagi dua
    200 g
  • campuran buah beri-berian beku
    140 g
  • telur besar
    2
  • Greek yoghurt
    110 g
  • gula merah
    110 - 140 g
    110 - 140 g sirop mapel
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • kakao bubuk
    30 g
  • baking powder
    2 sdt
  • soda kue
    ¼ sdt
  • garam
    ¼ sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 potongan

Sodík 161.4 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 696.5 kJ / 166.5 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 32.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše