
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua
- 80 g de azúcar
- 6 g de levadura seca
- 500 - 550 g de harina de fuerza (ver tip)
- 25 g de manteca vegetal
- 5 g de sal
- 500 g de agua para fermentar
- 500 g de agua para limpiar
- harina de trigo para espolvorear
- 2 cdas de mantequilla derretida para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 321.8 kcal / 1346.2 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 7.2 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 6.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Masa para empanadas
15min
Tallarines fresco con hongos porcini
1hod.
Pan de leche (método Tangzhong)
2hod. 35min
Pan pita
1hod. 30min
Bases: Tortillas y condimento para fajitas.
1hod.
Mini panqueques de naranja
20min
Pan pita
1hod. 40min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50min
Croissants
6hod.
Pan artesanal TM6
5hod.
Waffles
40min