![Pan francés lagunero TM6 (Torreón) Pan francés lagunero TM6 (Torreón)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf589fccb5d1100494ef859b7af5c0e0/Derivates/7813af30173d4b3593a2045c50c46bc2e96a326e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua
- 80 g de azúcar
- 6 g de levadura seca
- 500 - 550 g de harina de fuerza (ver tip)
- 25 g de manteca vegetal
- 5 g de sal
- 500 g de agua, para fermentar
- 500 g de agua, para limpiar
- harina de trigo, para espolvorear
- 2 cdas de mantequilla, derretida para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1346.2 kJ / 321.8 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 6.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan artesanal TM6
5 Std.
Brazo gitano de café
2h 30 min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 Std. 30 Min
Waffles
40min
Pan de leche (método Tangzhong)
2u. 35min
Palomitas acarameladas TM6
45 min
Galletitas de limón
1 Std. 45 Min
Waffles belgas
1 Std. 30 Min
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1h
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Donas
2 Std.
Masa para empanadas
15min