Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

4.9 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
10 rebanadas

Suroviny

  • aceite vegetal para engrasar
  • 260 g de agua
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cda de miel de abeja
  • 90 g de harina de trigo sarraceno
  • 10 g de sal
  • 50 g de leche en polvo
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 50 g de aceite vegetal
  • 1 huevo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 457 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 487.1 kJ / 116.4 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...