Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 457 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2 Std.
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min