Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 457 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 godz.
Pan sin gluten
1h 40min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min