Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 15 g di radice di zenzero fresco, tagliato a fette sottili
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 190 g di zucchero di canna integrale (o zucchero di canna)
- 20 g di acqua
- 700 g di pere, sbucciate, tagliate a pezzetti (vedi consiglio)
- 100 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 80 g di uvetta
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9.6 g
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Salsa french dressing
20 min
Pesto alla genovese
10min
Dado di carne
45 min
Minestrone con ceci
40 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Sciroppo per tè freddo
30 min
French Dressing
15 分钟
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Zuppa di rape
30 min
Manzo al tamarindo con riso
8h 10min